(+32) 0477 74 21 58 rony.vanherf@adremconsulting.be

Hospitalisatieverzekering

Waarom?

Je bent in België wettelijk verplicht om je aan te sluiten bij een ziekenfonds voor jouw ziekteverzekering. De ziekteverzekering dekt jammer genoeg niet de volledige medische kosten waardoor die hoog kunnen oplopen. Daarom kan je best een aanvullende hospitalisatieverzekering nemen voor jezelf en je gezinsleden.

Wat?

Een hospitalisatieverzekering is een aanvullende verzekering die jou en je gezin beschermt tegen de kosten van een (onverwachte) ziekenhuisopname. Dat kan gaan om daghospitalisatie of langdurige opname. Hoe dan ook voorkom je met een hospitalisatieverzekering onaangename financiële verrassingen achteraf.

Verschil met een ziekteverzekering?

Een ziekteverzekering dekt niet alle medische kosten. Zo wordt bijvoorbeeld een bezoek aan een specialist of een ziekenhuisopname maar gedeeltelijk terugbetaald. De resterende kosten dien je dus voor eigen rekening te nemen en die kunnen wel eens hoog oplopen. Denk maar aan supplementen voor een éénpersoonskamer, erelonen, vervoer van en naar het ziekenhuis enzovoort. In die gevallen komt een hospitalisatieverzekering van pas.

Wie?

Wij werken voor deze verzekering met de privéverzekeraar DKV.
Al jarenlang een specialist in deze materie.

Je kan de verschillende hospitalisatieformules vinden door eender waar in de tekst te klikken.

DKV Hospitalisatie

 

Contacteer ons nu vrijblijvend

Heeft u vragen of wilt u algemene info verwerven? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

13 + 5 =