(+32) 0477 74 21 58 rony.vanherf@adremconsulting.be

Wie zijn wij?

Bij Ad Rem consulting geniet u van het beste van beide werelden: een klein kantoor, waardoor de benadering van uw problemen en dossiers altijd heel persoonlijk is, en toch een grote expertise.

 

Wie zijn wij bij Ad Rem consulting?

Kantoorhouder Rony Vanherf startte zijn carrière in 1988 bij de Sociale Groep Assubel als inspecteur voor de provincie Limburg.

In 1993 startte Rony als zelfstandige in de informatica sector waarbij hij het land, en later ook delen van Europa, doorkruiste als trainer en verkoper.

Toen in 1994, de vader van Rony, plots kwam te overlijden zette hij diens verzekeringsportefeuille, als onafhankelijk verzekeringsmakelaar, verder. Eerst in eigen naam en vanaf eind 1999 via het kantoor Ad Rem Consulting.

Naast de verzekeringsactiviteiten verleent het kantoor ook, al van bij de aanvang,  administratieve ondersteuning aan zelfstandigen, kantoren en bedrijven.

Met de verzekeringsactiviteiten richt het kantoor zich voornamelijk tot particulieren, zelfstandigen en KMO’s. Verzekeringen zijn vaak complex en goed advies is daarom zeer belangrijk. Om die reden gaan wij dan ook op de markt op zoek naar die verzekeringsmaatschappijen die aan de noden van de klanten kunnen voldoen.

Jammer genoeg kan u als klant ook het slachtoffer worden van een schadegeval. Schaderegeling is dan ook een belangrijk onderdeel van ons werk. Wij verdedigen uw belangen bij de desbetreffende maatschappijen en komen daarom, indien gewenst, ook bij u langs om de nodige vaststellingen te doen.

Naast de klassieke verzekeringen kan u bij ons ook terecht voor levensverzekeringen, pensioensparen, schuldsaldoverzekeringen, lange termijn sparen, VAPZ, hospitalisatie- en zorgverzekeringen.

Wij hebben ook goede contacten met enkele maatschappijen die ziekteverzekeringen voor expats aanbieden. M.a.w., gaat u of een werknemer van uw bedrijf voor langere tijd in het buitenland werken, dan kunnen wij zorgen voor een ziekte- en hospitalisatieverzekering die (bijna) over de hele wereld ondersteuning biedt. Deze maatschappijen beschikken in de verschillende werelddelen over zeer uitgebreide medische netwerken.

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar vallen wij onder het toezicht van de financiële toezichthouder, het FSMA, en volgen wij voortdurend  bijkomende specialisatiecursussen en opleidingen.

Voor dringende zaken is het kantoor altijd bereikbaar op het nummer: +32 477 742 158.

U kan ook altijd, na afspraak, een vrijblijvend bezoek brengen aan het kantoor. Wij houden ons aan de corona maatregelen en we hebben daarom een plexiglas scherm en ontsmettingsalcohol voorzien. Veiligheid en gezondheid eerst!

Wie weet, tot binnenkort?

Rony Vanherf

Contacteer ons nu vrijblijvend

Heeft u vragen of wilt u algemene info verwerven? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

11 + 3 =