(+32) 0477 74 21 58 rony.vanherf@adremconsulting.be

Wie zijn wij?

Bij Ad Rem consulting geniet u van het beste van beide werelden: een klein kantoor, waardoor de benadering van uw problemen en dossiers altijd heel persoonlijk is, en toch een grote expertise.

 

Wie is Ad Rem consulting?

Kantoorhouder Rony Vanherf startte zijn carrière in 1988 bij de Sociale Groep Assubel als accountmanager voor de provincie Limburg.

In 1993 startte Rony als zelfstandige in de informatica sector waarbij hij het land, en later ook delen van Europa, doorkruiste als trainer en verkoper.

Toen in 1994 de vader van Rony, Mathieu, plots kwam te overlijden zette hij diens verzekeringsportefeuille als verzekeringsmakelaar verder. Sedert eind 1999 gebeurt dit  via de vennootschap  Ad Rem Consulting.

Naast de verzekeringsactiviteiten verleent het kantoor ook diensten en administratieve ondersteuning aan zelfstandigen, kantoren en bedrijven.

Met de verzekeringsactiviteiten richt het kantoor zich voornamelijk tot particulieren, zelfstandigen en KMO’s. Verzekeringen zijn vaak complex en goed advies is daarom zeer belangrijk. Om die reden gaan wij dan ook op de markt op zoek naar die verzekeringsmaatschappijen die aan de noden van de klanten kunnen voldoen.

Jammer genoeg kan u als klant ook het slachtoffer worden van een schadegeval. Schaderegeling is dan ook een belangrijk onderdeel van ons werk. Wij verdedigen uw belangen bij de desbetreffende maatschappijen en komen daarom, indien gewenst, ook bij u langs om de nodige vaststellingen te doen.

Naast de klassieke verzekeringen kan u bij ons tevens terecht voor levensverzekeringen, pensioensparen, schuldsaldoverzekeringen, lange termijn sparen, VAPZ, hospitalisatie- en zorgverzekeringen, expat verzekeringen, het verzekeren van evenementen, van VME’s (Vereniging van Mede-eigenaars) en de vertegenwoordigers van de VME. Ook wordt tegenwoordig steeds vaker gevraagd naar verzekeringen voor fietsen, zeker nu meer en meer mensen een e-bike kopen, en een verzekering tegen cyber risico’s (zowel voor gezinnen als voor bedrijven).

Als verzekeringsmakelaar vallen wij onder het toezicht van de financiële toezichthouder, het FSMA, en volgen wij voortdurend  bijkomende specialisatiecursussen en opleidingen.

Voor dringende zaken is het kantoor altijd bereikbaar op het nummer: +32 477 742 158.

U kan ook altijd, na afspraak, een vrijblijvend bezoek brengen aan het kantoor. 

Wie weet, tot binnenkort?

Rony Vanherf

Contacteer ons nu vrijblijvend

Heeft u vragen of wilt u algemene info verwerven? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

12 + 14 =